Résiko / ganjaran Rasio

Résiko / ganjaran Rasio

19656
0
ngabagikeun

Basajan tapi berharga, Indikator ieu nyimpen éta jatah ganjaran résiko tina sagala setelan dagang katuhu dina bagan Anjeun pikeun ningkatkeun pembuatan kaputusan,

Vérsi munggaran: Beureum Line = StopLoss sarta héjo = TakeProfit. Itungan nu dijieun dumasar dina nilai nawar.

Vérsi 0.1 = Bisa mutuskeun lamun posisi kabuka ngarupakeun nilai nawar atawa nangtukeun tingkat kabuka. Katerangan ditambahkeun.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Résiko / ganjaran Rasio anu Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Résiko / ganjaran Rasio nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Risk / Ganjaran Ratio.mq4?

  • Download Risk / ganjaran Ratio.mq4
  • Risk salinan / Ganjaran Ratio.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Risk / Ganjaran Ratio.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Risk indikator / Ganjaran Ratio.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Risk / Ganjaran Ratio.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Résiko / ganjaran Rasio

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply