detektor keletik Rogue

detektor keletik Rogue

6393
0
ngabagikeun

Hiji alat pikeun mantuan tetep sajarah data akurat pikeun nguji deui éféktif jeung saterusna.

Padagang sadaya variétas gaduh beuki gumantung studi dagang na custom otomatis kamampuhan mt4 urang pikeun nerapkeun strategi spekulatif maranéhna unattended. The dijalankeunnana parabot ieu ngandelkeun input primér: feed harga. Unggal cutatan harga anyar nawar / menta informasi asalna dina keletik anyar. Mun eupan harga ngandung ticks heubeul atanapi bulukan, lajeng kasebut nyaéta dimungkinkeun yén harga nu geus dibere geus euweuh valid. Sanajan, lamun dagang jeung algoritma, padagang nu moal bakal nyaho bédana cukup rusuh meta ngan ku nempo bagan dugi sanggeus kanyataan, sanajan bédana harga éta cukup signifikan ningali visually.

Logika dasar tina alat keletik detektor Rogue nyaéta saperti kieu:

feed harga nyaéta liniér (naek harga ayeuna, nurun, atanapi tetep teh relatif sarua jeung harga saméméhna), sarta unggal cutatan harga (kutu) geus sakuduna dituju janten sequential. Hartina harga cutatan waktu cap 12:20:25 kedah salawasna sumping tur diitung dina platform anu saméméh cutatan timestamp 12:20:26. Mun nu 12:20:25 cap asalna sanggeus 12:20:26, lajeng hiji pesen kasalahan mucunghul, boh dina kaluar, email, jeung / atawa ditulis format log. log bakal boga ngaran simbol, nu keletik rogue, jeung nawar keletik saméméhna / ménta sarta informasi waktu-cap.

Pariksa keletik asup (tick0) timestamp tur dibandingkeun jeung keletik timestamp saméméhna (keletik-1). Mun keletik 0 timestamp < kutu -1, lajeng catetan ngageter.

Pilihan pikeun kaluar, email, na file log misah anu sagala mungkin. Lamun perlu ngirim bukti ka calo atanapi programmer, anjeun bisa nganggo file log misah lamun teu hayang make ahli log. Pastikeun Anjeun akun keur bédana waktos salaku log ahli baris ngarekam waktos komputer lokal, jeung timestamp tina ticks bakal mt4 waktos pasar nonton

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake: Salinan RogueTickDetector.mq4 atanapi ex4 ka [folder metatrader4]expertsindicators . metatrader balikan deui 4 lajeng Anjeun kudu ningali indikator anyar dina Navigator nu di handapeun 'indikator custom’ map. Séréd RogueTickDetector onto bagan wae jeung simbol rék lagu. It is possible to run several béda indicators simultaneously on the same chart, Tapi ngan hiji conto tina RogueTickDetector per simbol dilacak ieu diperlukeun.

file log bakal di [folder metatrader4]expertsfiles

Catetan: There could be legitimate reasons why rogue ticks are detected on a sporadic basis (sababaraha kali sapoé max). Tapi mindeng kali nalika pasangan keur dumadakan ngalaman sababaraha rogue ticks per menit atawa per jam (paduli volatility simbol), it is mungkin that it is intentional price feed manipulation. Pariksa ningali lamun bentuk sejen dina campur dealer hadir (palaksanaan / eusian Nepi, slippage asimétri, kaleuleuwihan ulang tanda petik, disconnects ilahar, jsb). Ogé pariksa dina tungtung Anjeun latency ti mt4 terminal mun server sakumaha ogé kualitas sambungan internét.

Biasana harga eupan ticks rogue mangrupakeun hasil tina masalah dina samping calo, sakumaha ilaharna urang nganggo alat dina server kualitas VPS di New York sareng 100% garansi uptime. The server sarua kudu sababaraha hirup jeung demo rekening kalawan sababaraha calo dagang pasang mata uang nu sarupa; acan ngan sababaraha calo sigana gaduh masalah konsistén. Atawa calo a moal gaduh masalah ieu, Tapi ujug-ujug éta bakal kajadian pisan remen.

Kusabab eta perkara migunakeun pisan sababaraha sumber komputer, kami nyarankeun sadaya padagang anu bersih bedah akurat mertimbangkeun maké alat atawa hal sarupa.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

detektor keletik Rogue nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

detektor keletik Rogue nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Rogue keletik detector.mq4?

  • Ngundeur Rogue keletik detector.mq4
  • Nyalin Rogue keletik detector.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Rogue keletik detector.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Rogue keletik detector.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Rogue keletik detector.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

detektor keletik Rogue

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply