RSO, Relatif Kakuatan osilator

RSO, Relatif Kakuatan osilator

24693
0
ngabagikeun

Takes Wilder’s RSO indicator and presents the information in oscillator form.

Relatif Kakuatan osilator atawa RSO is an Oscillator version of RSI. RSI as a powerful and accurate indicator is very popular. Ieu mangrupa indikator indéks jeung variasina dina lingkup 0 ka 100. We used to see 70s or 30s on RSI, lajeng mutuskeun muka hiji posisi anyar. Tapi sakumaha hiji indikator, simétri téh leuwih bisa dibaca tur leuwih cocog pikeun ngabandingkeun. Oscillators boga garis tengah biasana 0.0 jeung ngayun sabudeureun garis puseur. RSO intends to do this role. With RSO everything is as the same as before on RSI, ngan dikurangan 50. Di dieu 20s na -20s salaku posisi overbought na oversold kiwari.

Kuring tambah warna bar ngan pikeun leuwih kajelasan. Green bars show increasing of RSO and red bars show decreasing. RSO atawa RSI curves cannot show little changes, bari bar warna tiasa. For example when RSO is over 20, bar beureum mimitina mangka robah arah. Sakumaha anjeun tiasa tingali, RSO with bars is more comprehensible with just a glimpse.

buah ara 1. indikator RSO

Sequential Héjo / bar Beureum nunjukkeun yén urang kudu antosan leuwih pikeun robah arah. Salaku némbongkeun dina gambar di handap ieu, RSO is around 20 tur dimimitian ngurangan. Tanpa bar dinyana, urang bisa jadi yakin pikeun muka posisi pondok. Sanajan sequential warna bar sabalikna mangrupakeun indikator ngageter alus mun sadar urang moal ngalakukeun nanaon.

buah ara 2. RSO sequential color change

MT4 Indikator – Undeur Parentah

RSO, Relatif Kakuatan osilator nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

RSO, Relatif Kakuatan osilator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install RSO, Relative Strength Oscillator.mq4?

  • Download RSO, Relative Strength Oscillator.mq4
  • Copy RSO, Relative Strength Oscillator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on RSO, Relative Strength Oscillator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator RSO, Relative Strength Oscillator.mq4 is available on your Chart

How to remove RSO, Relative Strength Oscillator.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

RSO, Relatif Kakuatan osilator
ngabagikeun
artikel saméméhnadetektor keletik Rogue
artikel Nextkakuatan Panah

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply