sinyal Lilin

sinyal Lilin

13858
0
ngabagikeun

Milih sinyal lilin nu cocog pendekatan dagang anjeun sarta chart bakal nyorot aranjeunna unggal waktu.

sinyal Lilin indicator lets you filter candles by your predefined criteria (tuju, ukuran minimum, buntut luhur ka rasio lilin, buntut handap pikeun babandingan lilin jsb) tur meunangkeun ngabejaan lamun lilin sapertos muncul dina bagan ieu.

Fitur

  • surélék, Push jeung bewara Siaga.
  • Kamampuhan pikeun ngaktipkeun / mareuman unggal tipe ngageter misah.
  • Teleb lilin filter sipat.
  • Draws meuli jeung ngajual sinyal dina bagan ieu.
  • Teu repaint.

inputs

  • minimum_candle_size_hl_points – Ukuran Lilin minimum dina nunjuk (luhur – saeutik).
  • minimum_body_to_candle_ratio – Minimum Lilin Awak mun Lilin Ukuran Rasio.
  • s_candle_direction – arah lilin (ngajual Signal).
  • s_minimum_upper_tail_ratio – Tail Upper minimum keur Lilin Ukuran Rasio (ngajual Signal).
  • s_minimum_lower_tail_ratio – Minimum Handap Tail mun Lilin Ukuran Rasio (ngajual Signal).
  • b_candle_direction – arah lilin (Toko Signal).
  • b_minimum_upper_tail_ratio – Tail Upper minimum keur Lilin Ukuran Rasio (Toko Signal).
  • b_minimum_lower_tail_ratio – Minimum Handap Tail mun Lilin Ukuran Rasio (Toko Signal).
  • ngabejaan – Aktipkeun Tanda.
  • surélék – Aktipkeun Bewara Email.
  • Teken – Aktipkeun Bewara Push.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Sinyal Lilin téh Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Sinyal Lilin nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Signal Candles.mq4?

  • Ngundeur Signal Candles.mq4
  • Nyalin Signal Candles.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Signal Candles.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Signal Candles.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Signal Candles.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

sinyal Lilin

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply