SlopeDirection MTF

SlopeDirection MTF

32942
0
ngabagikeun

It is a simple indicator that supplements the existing Slope Direction Line.
It is on the basis of a multi-time indicator. That is why a basic indicator is necessary. It is attached below.

You can find the information about the system here: http://forum.profiforex.ru/showthread.php?p=15982#post15982

The system uses the method of 3 layar.

Nowadays the 3-screen method is often substituted by MultiTime indicators. The same can be done in this indicator.

Its settings are very simple.

 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

SlopeDirection MTF is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

SlopeDirection MTF provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install SlopeDirection MTF.mq4?

  • Download SlopeDirection MTF.mq4
  • Copy SlopeDirection MTF.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on SlopeDirection MTF.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator SlopeDirection MTF.mq4 is available on your Chart

How to remove SlopeDirection MTF.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Ngundeur dieu: SlopeDirection MTF

ngabagikeun
artikel saméméhnaImpulse MACD
artikel NextStochR Super Position Indicator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply