Squeeze megatkeun Indikator

Squeeze megatkeun Indikator

17315
0
ngabagikeun

Nangtukeun lamun pasar anu pindah ti low mun volatility tinggi, nu bisa dipake dina perdagangan breakout sarta sababaraha strategi séjén.

Indikator ieu dumasar kana strategi disebutkeun dina buku John Carter urang, Mastering Trade nu. Gagasan dasar balik strategi teh nya eta pasar condong pindah ti période volatility low mun volatility tinggi na sabalikna visa. strategi tujuan pikeun moto belah ti low mun volatility tinggi.

Pikeun gauging ieu manéhna ngagunakeun dua indikator umum – Pita frékuénsi Bollinger na Saluran Keltner (OKÉ, moal jadi umum!). Anjeunna oge ngagunakeun indikator wawaran nyadiakeun hiji bias perdagangan salaku sababaraha salaku Pita frékuénsi Bollinger datangna deui luar Saluran Keltner. Indikator Squeeze_Break ngagabungkeun ieu kana indikator sinyal jeung boga komponén di handap:

  1. A histogram héjo positif hartina Pita frékuénsi Bollinger anu luar Saluran Keltner na pasaran téh enteng bisa trending atanapi volatile.The kuat histogram nu kuat dina panunjuk harga move.
  2. A histogram beureum négatip hartina Pita frékuénsi Bollinger aya di jero Saluran Keltner na pasaran téh enteng bisa consolidating. The kuat dina histogram beureum nu tighter Peta harga ieu jadi.
  3. Dilebetkeun kana indikator mangrupakeun indikator wawaran. Numutkeun strategi J. Carter mana lila sabot Pita frékuénsi Bollinger megatkeun luar Pita frékuénsi Keltner sarta indikator wawaran nyaéta luhur garis enol. Anjeunna mana pondok lamun indikator wawaran téh handap garis enol.
  4. Kuring ogé geus ditambahkeun info indikator séjén dina leungeun kénca juru luhur méré gagasan lega kaayaan pasar ayeuna.
  5. indikator nyadiakeun ngabejaan audio lamun breakout poténsi anu kajadian. Indikator Ieu nuju janten hadé jeung pigura waktos gedé. Pribadi kuring teu dagangan murni dina sinyal ngageter nyalira. Ieu ngan alat gunana pikeun gera atuh parobahan dina peta harga na breakouts poténsial.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Squeeze megatkeun Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Squeeze megatkeun Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install squeeze megatkeun Indicator.mq4?

  • Download squeeze megatkeun Indicator.mq4
  • Salinan squeeze megatkeun Indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina squeeze megatkeun Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator squeeze megatkeun Indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun squeeze megatkeun Indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Squeeze megatkeun Indikator
ngabagikeun
artikel saméméhnaNRTR
artikel Nextnilai Bagan

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply