STALIN – indikator

STALIN – indikator

7293
0
ngabagikeun

The Buy/Sell signals of the indicator are based on crossover of two Moving Averages (MA) with different periods.

The indicator has the following features:

1. Filter, based on RSI (Index Kakuatan relatif) indikator.

2. Movement confirmation filter.

3. Flat movement filter.

The checks are based on the 1st bar (completed).

MT4 Indikator – Undeur Parentah

STALIN – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

STALIN – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install STALIN – indicator.mq4?

  • Download STALIN – indicator.mq4
  • Copy STALIN – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on STALIN – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator STALIN – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove STALIN – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

STALIN – indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply