StochR Super Position Indicator

StochR Super Position Indicator

32255
0
ngabagikeun

One more indicator form the series of Super Positions.
The principle here is the same as in RSI DeMarker Super Position, but for other indicatorsstochastic oscillator and %R.

At the moment there is no correlation between different periods of basic indicators in the indicator (MAs of basic indicators on different period are not re-calculated). If it is interesting for anyone, I can add it into the code.

Indicator lines:

%RSilver
StochDarkOrange
SuperPositionBlack
Fast MAOrangeRed
Slow MASteelBlue
Divergence gistogramSteelBlue

 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

StochR Super Position Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

StochR Super Position Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install StochR Super Position Indicator.mq4?

  • Download StochR Super Position Indicator.mq4
  • Copy StochR Super Position Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on StochR Super Position Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator StochR Super Position Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove StochR Super Position Indicator.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Ngundeur dieu: StochR Super Position Indicator

ngabagikeun
artikel saméméhnaSlopeDirection MTF
artikel NextMetro

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply