Sabwéy

Sabwéy

3360
0
ngabagikeun

The indicator displays a channel based on the moving averages.

Description of the indicator settings:

  • Level_Model — channel line layout model relative to the central line at a distance in points,
    at Model №1: +89, +144, +233, -89, -144, -233,
    at Model №2: +144, +233, +377, -144, -233, -377,
    at Model №3: +233, +377, +610, -233, -377, -610,
    at Model №4: +377, +610, +987, -377, -610, -987
  • MA_1 — The averaging period for the indicator calculation — fast Moving Average.
  • MA_2 — The averaging period for the indicator calculation — slow Moving Average.
Sabwéy

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Subway is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Subway provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Subway.mq4?

  • Download Subway.mq4
  • Copy Subway.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Subway.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Subway.mq4 is available on your Chart

How to remove Subway.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

ngabagikeun
artikel saméméhnatitik-titik
artikel NextMac D

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply