SymbolSynthesizer_Chart

SymbolSynthesizer_Chart

18062
0
ngabagikeun

Masihan pilihan pikeun grafik offline sahiji simbol dipilih, mangpaat pikeun analisis na nguji strategi.

Bedana dina setélan parameter anu:

  • extern int spread = 0;

Sumebar di titik pikeun sSym01 (Napel simbol bagan). 0 hartosna ayeuna.

Kusabab MetaTrader 4 file sajarah teu gaduh kaliwat sumebarna data, urang kudu aranjeunna pikeun nangtukeun Tanya harga pikeun hal ngabagi keur ngitung harga virtual.

  • extern int vDigits = 5;

The digit keur simbol disintésis. Ieu diganti OmitDigit (ti Period_Converter_Opt.mq4).

  • extern string vSymbol =”EURUSD_v”;

Hiji rék ngahasilkeun. Naon ngaran nyaeta OK tapi kirang ti 11 aksara.

  • string sSym01 =”EURGBP”; // (Teu variabel éksternal)

Sumber simbol # 1.

Eta sacara otomatis disetel ti bagan Lambang napel.

Anjeun kudu ngagantelkeun alat ieu dina bagan simbol ieu ulah aya lalaki “Cukup Data Kasalahan” lamun sCal nyaeta “D” sarta lamun file sajarah sSym01 teu cukup.

  • extern string sSym02 =”GBPUSD”;

Sumber simbol # 2.

Eta geus jadi sarta ngaran anu sarua pasti on Market Watch kaasup awalan jeung / atawa akhiran.

  • extern string sCal =”M”;

itungan ka nyintésis. “M” hartosna “ngalikeun”, atanapi nempatkeun “D” hartosna “ngabagikeun”.

Lamun harga virtual tina vSymbol bisa diitung ku sSym01 balikeun sSym02, neundeun “M”.

ex: vSymbol =”EURUSD” sSym01=”eurGBPsSym02=GBPUSD”

vSymbol =”EURJPY” sSym01=”eurGBPsSym02=GBPYén Jepang”

vSymbol =”EURJPY” sSym01=”eurUSDsSym02=USDYén Jepang”

vSymbol =”BTCJPY” sSym01=”BTCUSDsSym02=USDYén Jepang”

Catetan: sSym01 na sSym02 bisa switched saling saprak urang balikeun aranjeunna. pasangan utama kedah sSym01 pikeun leuwih mindeng ticks.

Lamun harga virtual tina vSymbol bisa diitung ku sSym02 dibagi sSym01, neundeun “D” atawa string lianna tapi “M”.

ex: vSymbol =”USDJPY” sSym01=eurUSD” sSym02=eurYén Jepang”

vSymbol =”ZARJPY” sSym01=USDZAR” sSym02=USDYén Jepang”

vSymbol =”EURUSD” sSym01=”USDYén JepangsSym02=”eurYén Jepang

Catetan: sSym01 na sSym02 tiasa NOT jadi switched saling saprak urang ngabagi.

Maranéhanana currencies handapeun-dijejeran anu “media” currencies.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

SymbolSynthesizer_Chart nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

SymbolSynthesizer_Chart nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install SymbolSynthesizer_Chart.mq4?

  • download SymbolSynthesizer_Chart.mq4
  • Salinan SymbolSynthesizer_Chart.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina SymbolSynthesizer_Chart.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator SymbolSynthesizer_Chart.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun SymbolSynthesizer_Chart.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

SymbolSynthesizer_Chart

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply