The Palasik Turtle Indikator Trading

The Palasik Turtle Indikator Trading

16786
0
ngabagikeun

Ngagunakeun gagasan dijieun kawentar dina buku Turtle padagang Palasik, ieu mangrupa indikator nu ngidinan Anjeun pikeun titik belah breakout di timeframe wae.

This trend following system was designed by Dennis Gartman jeung Bill Eckhart, sarta gumantung ka breakouts of highs sajarah jeung lows nyandak na trades nutup: éta sabalikna lengkep jeung “mésér lemah sareng ngajual tinggi” ngadeukeutan. Sistim handap trend ieu diajarkeun ka group individu rata jeung normal, jeung ampir dulur robah jadi padagang nguntungkeun.

The main rule is “Dagangan hiji breakout N-beurang nyandak kauntungan lamun hiji M-dinten tinggi atawa low geus mungkir (N kedah atuh luhur M)”. conto:

  • Meuli breakout 10 poé jeung nutup dagang nalika aksi harga ngahontal 5 poé low.
  • Balik pondok hiji breakout 20 poé jeung nutup dagang nalika aksi harga ngahontal 10 poé tinggi.

Dina indikator ieu, Éntri tur kaluar sinyal dipintonkeun sakumaha panah jeung titik-titik. Sistim aslina nyaéta:

  • Go long on panah bulao
  • Go short short on red arrows
  • Exit long positions when a bulao titik appears
  • Exit short positions when a titik beureum appears

Indikator Ieu sakuduna dipaké bareng jeung indikator abdi séjén: The Turtle Trading Channel, keur ngagambarkeun période sarua atawa sistem perdagangan failsafe. Fungsi penting ngeunaan indikator téh nya éta sabenerna mah cek lamun dagang panungtungan anjeun geus dieureunkeun kaluar jeung mere sinyal Éntri salajengna sapanjang trend. Ku kituna éta ditambah sampurna ka saluran dagang keur pendekatan Trading Turtle lengkep.

kuring boga, kumaha oge, dirobah saeutik saeutik algoritma keur meunang sinyal Éntri mimiti na ulah swings trend acak dina kondisi kacida volatile. Jang ngalampahkeun kitu, Indikator ieu ngan bakal némbongkeun parobahan trend lamun bar sabenerna nutup luhureun atawa handapeun trendline -instead kiwari ngan noel deui kawas urutan eureun-leungitna normal bakal do-. downside nyaeta nu ukur bisa ngadeteksi trend robah nalika bar panungtungan geus ditutup. Bilih, versi ketat oge sadia.

Duanana indikator nerapkeun ngabejaan dagang, ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun aranjeunna dina will gumantung setelan dagang Anjeun.

parameter:

  • TradePeriod: jaman channel Donchian pikeun sinyal dagang
  • StopPeriod: Donchian channel period for exit signals
  • StrictEntry: Apply strict entry parameters like the Turtles did
  • StrictExit: Apply strict exit parameters like the Turtles did
  • StrictStop: Apply strict stop-loss like the turtled did
  • Rewog: Do not exit a trade unless it is in profit or the SL is hit
  • EvaluateStoploss: Check if we have been stopped out and show future signals
  • ATRPeriod: ATRPeriod pikeun ngeset eureun-leungitna
  • ATRStopNumber: N.Factor to calculate the stop-loss
  • DisplayAlerts: You know

saran:

  • Punten, refer to The Turtle Trading Channel indicator to read the full and original trading rules
  • Ieu bisa dipaké pikeun meunang sinyal asupna sistem S1 atanapi nunjukkeun ka S2 (failsafe) sistim

Changelog:

  • 2012-06-12: Updated the indicator adding several strict options for entries, kaluar, eureun jeung saterusna.

Teh System Turtle Trading nguntungkeun?

Kinerja sistem Turtle Trading geus salawasna doubted. handap mangrupa EURUSD (1995-2012) backtest dagang kabeh sinyal tina indikator ieu -without nyaring kaluar trade- wae, dagang wungkul sanggeus bar ayeuna geus tutup, nurunna paparan nu luyu jeung aturan kuya aslina, nambahkeun kana posisi na labuh ka eureun-leungitna maké ATR * 2.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

The Palasik Turtle Trading Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

The Palasik Turtle Trading Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install The Palasik Turtle Trading Indicator.mq4?

  • Ngundeur The Palasik Turtle Trading Indicator.mq4
  • Nyalin The Palasik Turtle Trading Indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina The Palasik Turtle Trading Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator The Palasik Turtle Trading Indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun The Palasik Turtle Trading Indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

The Palasik Turtle Indikator Trading
ngabagikeun
artikel saméméhnaFX5_FiboSpiral
artikel NextParabolic SAR, Parabolic

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply