Indikator keletik-paku-toe

Indikator keletik-paku-toe

15964
0
ngabagikeun

timeframes sakuliah usable, pendekatan dagang toe keletik paku tradisional di formulir visual dina grafik Anjeun.

Metodeu keletik-paku-toe geus dipaké ku padagang Amérika saprak abad ka-19.

Fitur husus tina metoda keletik-paku-toe diwangun dina éta henteu stabilitas Kala geus diteundeun.

Di MT 4 jandela, new price bars appear continuously, tapi indikator keletik-paku-toe teu ngalih upami harga geus teu ngaleuwihan nilai bangbarung. Ieu naha chart indikator teu cocog jeung bagan harga ditémbongkeun di MT 4 layar.

Dina ieu versi hadir tina indikator kami:

– Generasi ditambahkeun gera dagang – tanda diarahkeun kaluhur atanapi kahandap éta muncul dina ngembangkeun gerakan harga di tiap hambalan itungan indikator;

– ditambahkeun Siaga.

Fitur husus:

ngabejaan dagang teu diitung dina sajarah, saprak eta bakal hese nangtoskeun ngeunaan correctness of nempatkeun éta ngabejaan dagang mun indikator ngalir kaluar tina sinkronisasi sareng gerakan harga.

Dina waktos anu sasarengan, “sajarah” ngabejaan henteu tina pentingna gede pikeun dagang.

Ieu naha anjeun ogé kudu nguji ngabejaan dagang di Stratégi tester.

nguji:

Ngajalankeun indikator bareng jeung sagala EA dina Stratégi tester di terminal klien.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

keletik-paku-toe indikator téh Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Indikator keletik-paku-toe nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install keletik-paku-toe indicator.mq4?

  • Download keletik-paku-toe indicator.mq4
  • Salinan keletik-paku-toe indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina keletik-paku-toe indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator keletik-paku-toe indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun keletik-paku-toe indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Indikator keletik-paku-toe
ngabagikeun
artikel saméméhnaIchimoku Kinko Hyo
artikel NextFibonacci

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply