kala – indikator

kala – indikator

8259
0
ngabagikeun

Otomatis nyirian of chart ku waktu jeung otomatis nu.

jaman tina nyirian ti5 ka43200:

55M
1515M
3030M
601H
2404H
14401D
100801W
432001Bungbulang

jaman kudu aya leuwih ti TF tina bagan.

Dina variabel ajaman leuwih leutik batan TF of chart jeung / atawa kurang ti 5 – indikator iyeu moal jalan.

Nu Siaga hade di pencapaian garis anyar lamun variabelTimeAlert nyaetaleres.

TimeLines 1H

Some indicators can be used for more difficult marking.

TimeLines 15M and 1H

TimeLines 15M, 1H, 4H

MT4 Indikator – Undeur Parentah

kala – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

kala – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install TimeLines – indicator.mq4?

  • Download TimeLines – indicator.mq4
  • Copy TimeLines – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on TimeLines – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator TimeLines – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove TimeLines – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

kala – indikator

ngabagikeun
artikel saméméhnaKDJ - indikator
artikel Next3 Days Hi Lo

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply