Ketik Renko Live

Ketik Renko Live

20975
0
ngabagikeun

Ngamungkinkeun anjeun make grafik Renko leuwih grafik candlestick live, méré sinyal harga jelas keur dagang, sakumaha championed ku Steve Nison.

Renko grafik malire waktu sarta museurkeun solely on parobahan harga. Renko grafik plot harga dibereskeun bata kaluhur atanapi kahandap dina 45 derajat jeung salah bata per garis nangtung. Salaku nangtung / sumbu horizontal teu bisa dibereskeun di MQL, Renko charts are recreated on an bagan offline via MQL4 program (Aksara / indikator / ahli). Anjeun bisa manggihan loba Renko converters program ieu ku cara néangan di internet.

Tipu Renko Live ieu versi Chart Renko nu bisa plotted dina pigura waktos hirup normal tanpa pamakéan converter anu dirobah. Fitur tambahan handap ditambahkeun kana indikator ieu.

  • Bata dina luhur jeung di handap nu dirobah, ieu meureun mantuan pasar ranging.
  • Milih métode tina citakan gambar, Tutup atawa Luhur / Low.
  • Milih tipe tina citakan gambar, bata, panah, atanapi Euweuh.
  • Ngawanohkeun Signal panyangga, sarta Trend panyangga. Ieu bisa dipaké pikeun ngembangkeun EA.
  • Aktipkeun Tanda (mobile, dina layar, sarta Email).
  • Na Disarankeun make leutik (e.g. M5) atawa bata badag (e.g 100 pips) ningali sagala bata.

rujukan

1 Nison, S. (1994). saluareun Candlesticks: New Japanese Charting Techniques Revealed. York énggal: Wiley.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Tipu Renko Live nya Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Tipu Renko Live nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Tipu Renko Live.mq4?

  • Ngundeur Tipu Renko Live.mq4
  • Salinan Tipu Renko Live.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Tipu Renko Live.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Tipu Renko Live.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Tipu Renko Live.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Ketik Renko Live

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply