Musieum

Musieum

17697
0
ngabagikeun

Nyimpen parabot anyar dina fingertips anjeun pikeun ngaktipkeun gampang, dagang langkung akurat.

inpo nu disayagikeun:

  • Button to ngarobah timeframe dina, or to put it in modeu pokus.
  • Button + jeung to change the lot size, anjeun bisa make “P” jeung “M” potong kompas nepi ka ngarobah ukuran pisan.
  • garis 1 : Lot Size / mundur of the current candle / harga di mouse position.
  • garis 2 : nilai Pip dina mata uang Anjeun / Atr / swap Toko / swap ngajual.
  • garis 3 : rata pips in the last 20 jaman of the timeframe choose / the same information but in duit.
  • garis 4 : Same thing but in the last 10 jaman.
  • garis 5 : Same thing but in the last 5 jaman.
  • garis 6 : Same thing in the lilin sabenerna.
  • garis 7 : Sumebar di pips / éta perséntase sumebarna over the average 5 jaman / sumebar di mata uang Anjeun.
  • garis 8 : When you click on the chart you can have in your currency the nilai antara harga nu sabenerna sarta klik mouse / idem in pips / éta harga klik mouse.
  • garis 9 : Lamun anjeun mindahkeun mouse nu, you can have the number of pips antara Buka na Tutup of a candle / éta Pips antara High na Low of the candle / éta datetime of the candle.

dina pilihan:

  • You can activate the range of the period choose.
  • Anjeun tiasa ngaktipkeun Estimated Time of Arrival of your take profit.

Parameter anu:

  • pisan: the lot you usually use.
  • labél Warna: milih warna téks, bodas mangrupa standar anu.
  • ActiveRangeLine: you can view the range of the average range of the last 5 perioda. [Leres / Palsu]
  • LineColor: you can change the color of the range line.
  • ActiveTakeProfitETA : masihan tanggal jeung jam dina nalika untung nyokot anjeun bisa jadi kabaran. [Leres / Palsu]

Lamun anjeun mindahkeun mouse anjeun dina bagan ieu anjeun bisa ningali nilai di pips antara Buka na Tutup [OC] jeung Hight na Low [hl].

Anjeun oge bisa ningali pasagi hideung, anjeun bisa mindahkeun éta dina bagan Anjeun, jeung téks bakal nuturkeun.

Lamun anjeun klik bagan eta ngabejaan Anjeun (dina mata uang Anjeun) sabaraha duit misahkeun éta klik jeung harga pasar sabenerna (dumasar kana nilai pip). Ku kituna bisa nyaho sateuacan muka dagang potensi tina ieu, tur tingal lamun resiko anu nguntungkeun.

Anjeun tiasa ningali lingkup periode dumasar kana rata periode lima panungtungan. Di dieu éta garis biru.

Anjeun tiasa ningali dua trades ku Untung nyandak, kauntungan nyokot heula tiasa touch dina titimangsa ieu sareng jam, tangtosna, sajam robah pisan, tapi alus uninga lamun kudu antosan 1 minggu atawa sababaraha jam.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Musieum nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Musieum nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install ToolBox.mq4?

  • download ToolBox.mq4
  • Salinan ToolBox.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina ToolBox.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator ToolBox.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun ToolBox.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Musieum

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply