TREND alexcud

TREND alexcud

24383
0
ngabagikeun

The second version of the indicator TREND_alexcud v_2 contains some changes that allow to use the indicator on smaller timeframes.
The advantage is that anyone can setup the indicator for a certain timeframe by indicating the necessary number of minutes in corresponding lines of input parameters.

Default parameters are:

TF1 = 15 (15 minutes)
TF2 = 60 (1 hour)
TF3 = 240 (4 jam)

The following values are available:

1 – 1 minute
5 – 5 minutes
15 – 15 minutes
30 – 30 minutes
60 – 1 hour
240 – 4 jam
1440 – 1 day
10080 – 1 week
43200 – 1 month

 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

TREND alexcud is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

TREND alexcud provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install TREND alexcud.mq4?

  • Download TREND alexcud.mq4
  • Copy TREND alexcud.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on TREND alexcud.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator TREND alexcud.mq4 is available on your Chart

How to remove TREND alexcud.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Ngundeur dieu: TREND alexcud

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply