ultra – alat scalping ATR

ultra – alat scalping ATR

30400
1
ngabagikeun

Mangpaat kana timeframe wae tapi bener dirancang pikeun scalping, robah warna nepi ka nembongkeun posisi Éntri pangalusna sacara real waktos.

komponén utama nyaéta skala pip, ATR / pangsi, tingkat MA, RSI, sarta sumebarna ngageter. Bisa dipaké dina timeframe wae, Tapi saprak ayeuna teh dijieun pikeun scalping eta rada disaluyukeun pikeun M1-M15.

Skala pips

setélan: Skala Level Zero Shift.

Ieu skala basajan. patengahan (tingkat enol) ieu disimpen dina tengah awak lilin dipilih. Ieu bisa disaluyukeun ku kituna anjeun bisa kalan ngabalikeun ti pullbacks.

Aturan jempol téh: Trend nyaeta up lamun harga anu luhur Level Zero, trend nyaeta handap nalika harga anu dihandap.

ATR / Pivots

setélan: mode(standar,Fibonacci), jaman (Taya sahiji bar M5), garis – gaya, warna, rubak.

Aya sababaraha math balik ieu. Rata rata-rata angka dipilih tina M5 bar (keur buka / nutup / tinggi / harga low)

keur(int i = 1;abdi<N_Bars;i ++)

{

= Emod(ganda)(N_Bars-i);

Emod * =(ganda)(iVolume(null,inpTimeFrame,PivotBar + i));

xOpen + = Emod * iOpen(null,inpTimeFrame,PivotBar + i);

xClose + = v * iClose(null,inpTimeFrame,PivotBar + i);

xHigh + = Emod * iHigh(null,inpTimeFrame,PivotBar + i);

xLow + = Emod * iLow(null,inpTimeFrame,PivotBar + i);

div v = +;

}

Rentang disaluyukeun kalawan ATR ti rentang ieu,

ganda xATR = iHigh(null,ATRTimeFrame,iHighest(null,ATRTimeFrame,MODE_HIGH,5*N_Bars,0))

-iLow(null,ATRTimeFrame,iLowest(null,ATRTimeFrame,MODE_LOW,5*N_Bars,0));

ganda xRange =(xHigh-xLow)+xATR;

sarta sakabeh ieu anu dipake keur ngitung tingkat pangsi.

Kusabab eta tingkat ieu bakal dinamis, gumantung kana nilai ATR, jadi Periode dipilih ngajadikeun bédana badag didieu. Handap jumlah tingkat leuwih dinamis (aranjeunna bakal dilegakeun tur keuna). Pikeun dagang Periode intraday / scalping 12 – 288 nyaeta lumrah (1-24 jam).

Aturan jempol kawas parabot pangsi séjén.

Level MA

setélan: jaman, metode, harga Applied, Jangka waktos, Garis Warna / Gaya / Width.

Ieu jalur tambahan nu nembongkeun harga panganyarna tina Pindah Rata-rata ti dipilih waktu-pigura. Lamun tingkat nu mangrupa “di luar” bagan garis nu geus digambar dina luhureun / handap bagan (panjang tur kandel). Kuring make Ema(16) tina harga has dina H1, nu nembongkeun trend geulis ogé.

Aturan jempol: trend nyaeta nepi lajeng harga anu luhur tingkat MA, trend nyaeta handap nalika harga anu dihandap.

indikator RSI

setélan: jaman

ieu bisa sigana matak ngabingungkeun dina munggaran. (éta beuki kawas nempo RSI ti gigir, kawas view rencana). Garis nembongkeun RSI ayeuna, Warna eusian nembongkeun rarancang panempoan n bar panungtungan (mnt / max nilai) (n sarua jaman RSI).

Aturan jempol: RSI > 50 trend nyaeta up, RSI < 50 trend nyaeta handap. Ogé nalika trending gigir nu eusian warna nyaeta kedap sabudeureun 50.

nyebarkeun Siaga

setélan: babandingan, warna.

Atur babandingan sumebarna tur ATR mun pemicu ngageter. Lamun ayeuna teh dipicu eta robah warna tina nawar / Tanya garis, sarta sababaraha garis skala ngagambar perhatian anjeun. Aktipkeun modeu debug mun némbongkeun sababaraha nomer internal, ogé nyebarkeun, ATR tur rasio% pikeun mantuan Anjeun ngatur tingkat ieu.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

ultra – ATR alat scalping nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

ultra – ATR alat scalping nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Ultra – ATR scalping tool.mq4?

  • ngundeur Ultra – ATR scalping tool.mq4
  • nyalin Ultra – ATR scalping tool.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Ultra – ATR scalping tool.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • indikator Ultra – ATR scalping tool.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Ultra – ATR scalping tool.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

ultra – alat scalping ATR
ngabagikeun
artikel saméméhnaIndex Kakuatan relatif (RSI)
artikel NextRoyse RSI

1 COMMENT

Leave a reply