nilai Bagan

nilai Bagan

20455
0
ngabagikeun

Eta nyimpen ajén pasar onto bagan anjeun dina naon baé pigura waktos.

The Niley Bagan bisa digambarkeun salaku DeTrended osilator nu luhur atawa nurunkeun nilai dina Niley bagan beuki dipikaresep éta pikeun ngabalikeun arah.

Teu kawas Indikator Ajén Bagan séjén anjeun bisa manggihan aya geus salawasna geus salah masalah badag kalawan eta sarta anu nu bener taxed terminal ku mupus sarta nyieun ALL bar Niley Bagan on Unggal keletik. Indikator ieu teu boga masalah nu kitu eta moal ngajak Terminal.This Anjeun apdet indikator mung bar Bagan Niley yen geus robah. Sangkan anjeun bébas nempatkeun eta dina sababaraha grafik.

fitur tambahan:

  1. Adjustable Niley Bagan Bar na Wick Warna, Bar jeung Wick Width, Adjustable aréa overbought na oversold tur Warna, Diwangun dina Siaga jeung tingkat ngageter.
  2. Anjeun WONT manggihan nanaon sejenna kawas ieu sareng pangalusna sadaya Kuring mere eta jauh.
  3. Indikator Ieu jalan dina sagala timeframe baku.
  4. Indikator ieu teu dirancang jadi traded nyalira dina kanyataanana gawéna hébat salaku tambahan hiji strategi aya. Contona ngagunakeun bagan Niley jeung Zero lag stokastik set kana 5,3,3. Mun anjeun teu mibanda Zero lag stokastik anjeun bisa ngagunakeun stokastik baku disetel ka 3,3,5. nalika stokastik crosses luhureun 80 tingkat sarta Niley chart geus antara 8 jeung 10 mertimbangkeun ngajual atawa lamun stokastik kasebut nyebrang dihandap 20 tur dipingpin up jeung Niley Bagan nyaeta antara -8 jeung -10 lajeng mertimbangkeun Toko a. Kuring dagangan 60s pilihan binér kalawan strategi ieu sareng gawéna hébat.

parameter input:

  • extern int NumBars = 5;
  • Warna extern Bullish_Color = LimeGreen;
  • extern warna Bearish_Color = Beureum;
  • extern warna Actual_Color = Konéng;
  • extern string Note0 =”**** VC Bar Width ****”;
  • extern int Wick = 2; * Lebar tina VC Lilin Wick
  • extern int Awak = 6; * Lebar tina Awak VC Lilin
  • extern string Note1 =”**** OB / OS tingkat ****”;
  • extern int OBHigh_Upper = 12; * Top tina Area OverBought
  • extern int OBHigh_Lower = 8; * Handapeun Area OverBought
  • extern int OSLow_Upper = -8; * Top tina Area OverSold
  • extern int OSLow_Lower = -12; * Handapeun Area OverSold
  • extern string Note2 =”**** OB / Kelir OS Level ****”;
  • Warna extern OBHigh_Color = C'255,164,177′; * OverBought Warna Area
  • Warna extern Normal_Color = C'5,116,5′; * Normal Warna Area
  • Warna extern OSLow_Color = C'255,164,177′; * OverSold Warna Area
  • extern string Note3 =”**** Setélan ngageter ****”;
  • extern useAlerts bool = palsu;
  • extern int = 4 NumLevels;
  • extern int level1 = 10;
  • extern int level2 = -10;
  • extern int level3 = 11;
  • extern int = -11 level4;
  • Level5 extern int = 10;
  • extern int level6 = -10;

saran:

Stratégi gancang:

Paké Keltner Channel kalawan setting standar

stokastik 5,3,3 (Preferably Zero Lagg)

DELUXE Edition nilai Bagan (Setélan standar)

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Nilai Bagan nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Nilai Bagan nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Niley Chart.mq4?

  • Ngundeur Niley Chart.mq4
  • Nyalin Niley Chart.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Niley Chart.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Ajén Chart.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Niley Chart.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

nilai Bagan

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply