Volatility ratio – indikator

Volatility ratio – indikator

3318
0
ngabagikeun

This one is thereverted conversion” (sort of speaking) of this indicatorVolatility Ratio from metatrader 5 to meatrader 4. Detailed description of what it does and how to use it you can find there

The comparison may serve as a reminder how some things are much simpler in MT5 now (non-repainting color line for example, since almost the whole change in this indicator is a change that makes thathaving the main calculation made as a class no code change whatsoever was made to the main calculation)

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Volatility ratio – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Volatility ratio – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Volatility ratio – indicator.mq4?

  • Download Volatility ratio – indicator.mq4
  • Copy Volatility ratio – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Volatility ratio – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Volatility ratio – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove Volatility ratio – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply