VWMA – indikator

VWMA – indikator

13122
0
ngabagikeun

Возможно в CodeBase уже есть похожий метод усреднения, не искал. Идея не моя, не помню где видел, может кому-нибудь пригодиться.

Идея состоит в том чтобы придать бару с бОльшим объёмом бОльший вес.

За Period_MA баров суммируется объём, затем объём каждого из этих баров делиться на суммуэто и есть вес каждого бара.

Конечная формула ∑Цена*Вес;

MT4 Indikator – Undeur Parentah

VWMA – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

VWMA – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install VWMA – indicator.mq4?

  • Download VWMA – indicator.mq4
  • Copy VWMA – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on VWMA – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator VWMA – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove VWMA – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

VWMA – indikator

ngabagikeun
artikel saméméhnakahayang - indikator
artikel NextHarami - indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply