Williams_Ind – indikator

Williams_Ind – indikator

6395
0
ngabagikeun

Kind time of day!

The moved panel with the indicators of B.Williams, for strategy Trading chaos. It shows a direction of indicators AO, AC, sarta Frendy.indikator:

Indikator Émbaran nu dibikeun keur devoted ka sadaya fans téori jeung métode Bill Williams urang.

The indicator will help all those who only has started studying theoriesB.W. Pikeun visualisasi pangalusna proses tina analisis jadwal, dina metoda nyeratna.

Sarta ogé mantuan pikeun ngahemat workspace jadi berharga tina jadwal.The panels:

saleresna, Kuring nyebarkeun panel ieu langkung sakumaha conto kreasi panel informasi, statik sarta dipindahkeun. Ogé éta conto switching visual ngeunaan pilihan tanpa sauran kaluar tina jandela parameter.

Williams_Inds.mq4 – ngagambarkeun kodeu tina panel dipindahkeun dina manual dina jadwal teh .

Williams_IndsS.mq4 – panel statik jeung setting awal tina posisi.

The moved panel.

panel ieu diposisikan dina hubungan bar tina jadwal, kaasup ti ditingali heula di kénca, jeung harga dina hubungan maximal dina skala jadwal. Algoritma teu oge nu pangmerenahna boga sababaraha inconveniences dina ngaganti TF.

Pikeun mindahkeun panel dina tempat dipikabutuh, perlu milih kontur na (rectangular), ku klik ganda, jeung ka sered pikeun puseur dina jadwal teh. Kalawan datangna hiji tic anyar, eusi panel ogé “willjump” kana kontur nu.

It is possible to move manually only todown and to the right from a pregoing site. Upami Anjeun gaduh overdone, it is necessary to press keyMUPUS to remove the selected contour.

Saatos yén kontur sarta panel bakal disimpen di pojok luhur kénca layar, sarta eta bakal mungkin dimimitian nyered sakuliah deui.

Iwal panah jeung tanda tangan tina indikator dina panel aya dua badges leutik: leungeun jeung handbell a .

The “panangan” serves for switchingON jeungOFF of the manual dragging. Ngalihkeun OFF nangtukeun panel. Ngalihkeun sareng mareuman lumangsung ogé ku seleksi hiji badge tina “panangan” and removal by the keyMUPUS, atanapi liwat menu nu.

badge nu bakal disimpen ku warna sejen tur kalawan pilihan switched.

“Handbell” works the same way . Méré sinyal ngeunaan gerakan unidirectional sahiji indikator, sarta biasa otomatis switched kaluar.Panel statik.

Panel statik ieu disusun gampang tur diatur ku parameter tina koordinat dina piksel, jeung sudut posisi.

***

Duanana panels gaduh dua téma warna pikeun jadwal bodas tur hideung sakumaha anu kasebut pikaresepeun ka anjeun.

parameter White_Chart_Theme (Leres atanapi Palsu) ngahartikeun naon subjék ngagunakeun.tamat.

Kalayan bantuan conto ieu Anjeun bisa nyieun éta panels informasi nu pangmerenahna pikeun anjeun.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Williams_Ind – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Williams_Ind – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Williams_Ind – indicator.mq4?

  • Download Williams_Ind – indicator.mq4
  • Copy Williams_Ind – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Williams_Ind – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Williams_Ind – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove Williams_Ind – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

Williams_Ind – indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply