WRB

WRB

18504
0
ngabagikeun

Highlights rentang lilin lega, jeung jurang antawis aranjeunna pikeun ngaktipkeun strategi dagang.

indikator ngadeteksi na nandaan WRB nu (Bar Range lega) atanapi candlesticks kalawan awak Range Wide. Kusabab WRBs teu mangpaat sorangan, indikator ogé nangtukeun sela disumputkeun dumasar kana bar ieu. Ieu nembongkeun dieusi tur unfilled sela disumputkeun béda, sangkan anjeun bisa gancang meunang kaayaan kiwari. Anjeun oge bisa ngaktipkeun bewara ngeunaan harga ngasupkeun wewengkon gap unfilled.

parameter input:

  • UseWholeBars (sacara standar = palsu) — if leres, nu maluruh indikator pikeun bar Range Wide tinimbang Wide awak Range.
  • WRB_LookBackBarCount (sacara standar = 3) - sabaraha bar pikeun ngabandingkeun nangtukeun WRB. Nu leuwih luhur harga ieu, nu rarer tur leuwih WRBs signifikan bakal.
  • WRB_WingDingsSymbol (sacara standar = 115) - kode simbol téks pikeun nunjuk WRBs. sacara standar, a rhombus leutik anu dipaké.
  • HGcolor1 (sacara standar = clrDodgerBlue) - kahiji (jeung standar) gap disumputkeun rectangles warna.
  • HGcolor2 (sacara standar = clrBlue) - Warna kadua keur disumputkeun gap rectangles.
  • HGstyle (sacara standar = STYLE_SOLID) - gaya garis pikeun gambar disumputkeun gap rectangles.
  • StartCalculationFromBar (sacara standar = 100) - Jumlah bar di sajarah chart pikeun nganalisis ditandaan WRBs na sela disumputkeun.
  • HollowBoxes (sacara standar = palsu) — if leres, celah rectangles disumputkeun bakal tanpa ngeusian.
  • DoAlerts (sacara standar = palsu) leres turns on notifications about price entering a hidden gap area.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

WRB nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

WRB nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install WRB.mq4?

  • download WRB.mq4
  • Salinan WRB.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina WRB.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator WRB.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun WRB.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

WRB

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply