XMA – indikator

XMA – indikator

5439
0
ngabagikeun

This Moving Average indicator has digital filter to detect trend and flat states of the market.

One can see at the image above that XMA located above and below the price and by changing its movement it draws the separation line. When flat movement it does not have this behaviour.

sinyal trade:

  • Open position when the bar close price is above or below the indicator line with its tilted position.
  • Close position when the indicator line crossovers the close price or close price has the opposite direction in the horizontal position of the indicator line.

parameter input:

  • jaman – Indicator period
  • Porog – Indicator threshold (in pips)
  • Metod – Averaging method 0=Simple 1=Exponential 2=Smoothed 3=Linear weighted
  • PriseAveraging price 0=Close 1=Open 2=High 3=Low 4=Median 5=Typical 6=Weighted

MT4 Indikator – Undeur Parentah

XMA – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

XMA – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install XMA – indicator.mq4?

  • Download XMA – indicator.mq4
  • Copy XMA – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on XMA – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator XMA – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove XMA – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

XMA – indikator

ngabagikeun
artikel saméméhnaKAMA - indikator
artikel NextKDJ - indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply