ZigZag Based on Close Prices

ZigZag Based on Close Prices

10232
0
ngabagikeun

The code is based on indicator ZigZag which is in-built in MT4, developed by MetaQuotes.

I have changed it slightly so that it isn’t calculated on highest Highs and lowest Lows, but instead uses highest Close and lowest Close of chart price history.

See chart below for differences: ZigZag (beureum) versus ZigZagClose (yellow).

Traditional ZigZag vs ZigZag on Close Prices

Some differences are minor in nature, while at other times the effects are significant.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

ZigZag Based on Close Prices is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

ZigZag Based on Close Prices provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install ZigZag Based on Close Prices.mq4?

  • Download ZigZag Based on Close Prices.mq4
  • Copy ZigZag Based on Close Prices.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on ZigZag Based on Close Prices.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator ZigZag Based on Close Prices.mq4 is available on your Chart

How to remove ZigZag Based on Close Prices.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

ngabagikeun
artikel saméméhnaMetaTrader 4
artikel NextQuarters Theory

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply